Med venlig hilsen

nakarin nueangchompu

THE MAGIC OF MASSAGE

THE MAGIC OF MASSAGE

Whether it is for the treatment of professional athletes or people with 'common problems' (headaches, neck, shoulder, back problems, etc.), massage still plays a bigger role. Proper massage stimulates the circulation, removes waste, creates better balance in the muscles and generally provides better well-being. Muscular problems seen in the world of sports do not differ significantly from injuries sustained in other contexts. So far, it does not matter if the muscular problems have arisen as a result of sports or work. At one point, however, sports and business clearly differ in relation to injuries. The athlete places much greater demands on the therapist for a quick and effective treatment, while one may and unfortunately is a little too inclined to downplay leisure or work injuries. However, this does not mean that neither the masseur nor the client should accept long-term treatment.

Jeg vil gerne byde velkommen til en verden, hvor dit velbefindende er i centrum. Det har altid været min store passion at arbejde med massør faget og den alternative verden, for jeg elsker den menneskelige kontakt og den glæde det giver mig at hjælpe andre mennesker.❤️

Mange hilsen Ploy 💛

Liflandsgade 8
2300
Åben Tid 10.00-19.00 hverdag
Booking Time
Tlf. 51232480
E-mail. ThongdeeTTM@gmail.com
CVR-nummer: 39655098

HOVED- & SKULDERMASSAGE

HOVED- & SKULDERMASSAGE

Hoved- og skuldermassage er en meget blid form for massage. Kroppens endofiner stimuleres, hvilket bevirker, at det psykiske og fysiske velbefindende stimuleres. Endofiner er smertestillende stoffer, som udløses af hjernen. Dette medfører, at smerte reduceres, og giver afslappelse, hvilket er godt for hele kroppen. Massagen kan hjælpe mod ømhed og kroppen afstresses. Det øger også blodcirkulationen, så kroppen hurtigere kan udrense affaldsstoffer. HOVED- & SKULDERMASSAGE foregår i vores flotte lokaler i Liflandsgade 8

Priser på Hoved- og skuldermassage
Book din tid i dag     
60 minutter  priser   400.-     
30 minutter  priser   300.-

OLIEMASSAGE

 AFSLAPPENDE OLIE MASSAGE TIL DIN KROP

Hvis du ikke er så glad for hård massage, er en olie massage det perfekte alternativ. En oliemassage er blid og afslappende, hvorimod en thai massage er hårdere.

Nogle mennesker kan have svært ved at slappe ordentligt af under en massage, hvis de for eksempel er nervøse for smerte og ømhed i kroppen. Det kan også være at de simpelthen bare ikke bryder sig om de dybdegående massageformer.

REN WELLNESS

Trænger du mere til en wellnessmassage af hele kroppen, er det olie massage du skal vælge hos os. Massøren kommer godt rundt på hele kroppen og løsner op for dine trætte og spændte muskler. Olie massagen er også meget anvendelig til blidt at behandle smerter i ryg, nakke, ben eller arme. Hvad enten dine smerter er kroniske eller du har fået en skade i forbindelse med sport, kan massagen afhjælpe og/eller forebygge.

OLIE MASSAGE GIVER FORNYET ENERGI

Oplever du at du ofte er træt og uoplagt, så kan en olie massage hjælpe dig til at genfinde energien i din krop. Måske oplever du stress i din hverdag, eller savner overskud af andre årsager. Men en oliemassage får du et tiltrængt pusterum, hvor du giver din krop og dit sind lov til at få en pause fra hverdagens gøremål og bekymringer.

BLID MASSAGE

Massøren vil altid justere hårdheden af massagen efter dine ønsker, da alle mennesker er forskellige. Det er derfor vigtigt, at du også selv er opmærksom på, hvad din krop fortæller dig undervejs i massagen. Når du mærker efter og formidler dine ønsker videre til din massør, kan massagen blive tilpasset optimalt til netop dig. Oliemassagen er blidere end en traditionel thai massage.

Efter olie massagen vil du føle dig behageligt afslappet i hele kroppen, og føle at du igen er klar til at tackle hverdagen. Dine stresshormoner er kommet i bund, og energien vil begynde at vende tilbage til dig, både i din krop og mentalt.

 

Olie massagen foregår i vores flotte lokaler i  Liflandsgade 8

 

PRISER PÅ PROFESSIONEL OLIEMASSAGE:

     60 minutter  pris   450.-

     30 minutter  pris   300.-

   

PROFESSIONEL THAIMASSAGE

GOD OG EFFEKTIV THAIMASSAGE
Thai massage er baseret på en meget gammel og gennemprøvet metode, som kan hjælpe mennesker med at forebygge og behandle smerter og spændinger i kroppen.
Visionen bag den traditionelle thai massage er, at man har et holistisk syn på mennesket og kroppen, og véd at alting er forbundet. Smerte og spændinger kan opleves fysisk ét sted i kroppen, men samtidigt være opstået et andet sted. De fysiske skavanker kan ligeledes stamme fra noget psykisk såsom stress eller traumer.
FORDELE VED THAI MASSAGE
Thai massage kan løsne op i dine spændinger ved hjælp af en kombination af stræk, muskelmassage, ledrotationer samt stimulering af meridianbanerne. Det er en massageform, hvor både klienten og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme.
Mange klienter vil opleve behandlingen afslappende, selvom de ofte selv er i bevægelse. En thai massage kan meget vel sammenlignes med en yogatime, hvor man får strakt ud i muskler og led. Under en thai massage vil du desuden opleve at du får øget din mobilitet og din blodcirkulation i kroppen.
HÅRD MASSAGEFORM
Massageformen kan være meget hård, og det er altid vigtigt, at du som klient husker at sige fra, hvis det bliver for ubehageligt. Alle har forskellige skavanker og smertetærskler. Derfor er det vigtigt, at du tager ansvar for, hvad din krop fortæller dig at du kan holde til, og sørger for at videreformidle dette til massøren. Dermed kan massøren bedre tilpasse thai massagen til netop dig og din krop. Læs mere om hård massage.
EFTER THAI MASSAGEN
Efter en thailandsk massagebehandling efterlades du med en både fysisk og psykisk velvære.
Eftersom du kan have fået aktiveret mange af de muskler, som normalt ligger i dvale, kan du opleve ømhed i kroppen dagen derpå. Det kan føles som om du har haft en hård træning dagen før, men muskelømheden er en helt naturlig ting efter en thai massage.
GODE RÅD
Det er en god idé at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, og dagen efter. Det hjælper din krop til at restituere bedst muligt, og kan mindske ømheden.
Vi anbefaler at du får en thaimassage jævnligt, for at forebygge kroniske smerter og spændinger bedst muligt. Dog vil du allerede med én behandling kunne opnå en stor effekt.
Thai massagen foregår i vores flotte lokaler i Liflandsgade 8

PRISER PÅ PROFESSIONEL THAIMASSAGE:
60 minutter pris 500.-

30 minutter pris 300.-