15-08-2020

Sportsmassage: Effektiv dybdegående massage

Har du brug for en effektiv massage, er sportsmassage et godt valg.

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer vi vores sportsmassage med mange effektive teknikker fra klassisk fysiurgisk massage og triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.

Vi har hjulpet mange klienter, både elitesportsfolk, men også helt almindelige mennesker, der havde problemer pga. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde eller akut opståede skader.

Selvom vi tager godt fat ved sportsmassage, så er det stadig dig, der bestemmer tryk og dybde. Vi tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den!

 

Jeg vil gerne byde velkommen til en verden, hvor dit velbefindende er i centrum. Det har altid været min store passion at arbejde med massør faget og den alternative verden, for jeg elsker den menneskelige kontakt og den glæde det giver mig at hjælpe andre mennesker.❤️

 

Mange hilsen Ploy 💛

 

Liflandsgade 8

2300

Åben Tid 10.00-19.00 hverdag 

🗓Booking Time  

 * PRISER PÅ PROFESSIONEL SPORT MASSAGE MASSAGE:
60 minutter pris 500.-
30 minutter pris 300.-

Tlf. 51232480

E-mail. Thongdeettm@gmail.com

CVR-nummer: 39655098